Marstrand

DSC_0069

Mikä ihana päivä tänään olikaan Marstrandissa! Niin kaunis iso saari Göteborgin pohjoispuolella. Ajettiin Marstrandin satamaan meiltä noin 40min ja siitä lautalla 1min veden yli ja oli kyllä ihanin päivä vähään aikaan. Aurinko paisto, koirat sai juosta ja nuuskutella uusia hajuja. Kerettiin hetki olemaan Sebben ja koisujen kanssa nelisteen, kunnes Suski ja Viktor liittykin meidän seuraan ja käytiin ihanassa ravintolassa syömässä sielä satamassa. Mieletöntä saada yks parhaista ystävistä Suomesta tänne niin usein kyläilemään. Minkäs sille mahtaa, kun kaikki ketkä täällä käy niin rakastuu tähän kaupunkiin. Ja ihmisiin.. :)
DSC_0025DSC_0026DSC_0043DSC_0050 DSC_0058 DSC_0061DSC_0075 DSC_0088

What a wonderful day we had today at Marstrand! So beautiful big island on the north side of Göteborg. We drove from here to the Marstrand harbour about 40min and took a ferry over the sea. We had so much fun there! Sun was shining and the dogs were running around. First we were just us four; Me, Sebbe and the dogs. Litte later Suski and Viktor joined us and we went to eat in this cosy restaurant in the harbour. I’m so lucky to have one of my best friends from Finland visiting us so often here. But what can I do, everytime someone comes here they just fall in love with the city. And the people.. :)

Lisää aurinkoisia päiviä kiitos!

With Love,

Roosis

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s