Terve

DSC_0316

Sitten tähän alkuun vähä selitystä miks ikinä avasin tän blogin;
Muutin Ruotsiin Göteborgiin viime vuoden marraskuussa, ja tän kautta on varmaan aika kätevä kertoa ja näyttää kuulumisia kamuille ja tietenki Mammalle sielä Suomessa. Ja ehkä just ja just mun poikaystävänikin saattaa katella tätä ja pelätä, että lisään ja kirjotan jotain siitä.
Asun meidän pikku kodissa mun kahden minikoiran ja poikaystäväni kanssa täällä Mölndalissa, Ruotsissa. Valehtelin tossa alussa asuinpaikkani, mutta jos sanon Mölndal nostakaas käsi ylös kuka tietää missä se sijaitsee? Tais nousta yks käsi ja se oli Äiti joka on käynyt täällä. Anyway, ihan Göteborgin vieressä Ruotsin länsirannikolla. Ja tähän väliin se West Coast käsimerkki mikä aina teininä heitettiin kaikissa ryhmäkuvissa jostain kumman syystä. Jos se edes tarkotti West Coastia?
Kerron myöhemmin enemmän miksi ja miten tänne muutin alunperin, muuten tulee liian pitkä teksti, ja sunnuntai illallinenkin taitaa just olla valmis.

DSC_0314

A little explanation why I opened this blog for starters;
I moved to Göteborg, Sweden (from Finland) on November 2014, and thought this it must be pretty easy way to show and tell how everything is going to my friends and Mom in Finland. And maybe my boyfriend will read this and be scared that I will write or show something about him.
So, I live here in our little home with my two little dogs and my boyfriend, in Mölndal. Yeah, I lied at the beginning about where I lived, but if I say Mölndal who can say “oh yeah there!” seriously? Maybe my Mom, cause she has visited me here.
Anyway, Mölndal is next to Göteborg in the west coast in Sweden. And that reminded me of the West Coast hand sign we did when we were teenagers in every group photo. If someone knows why, please let me know. Or did it even mean west coast? At least we did a W with our fingers.
I will tell you later on why did I even move here, not now. It’s gonna be way too long story and the Sunday dinner is ready ;)

Rakkaudella
Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s