90s’ ?

DSC_0198

Viime aikoina ku on kävelly tuolla keskustassa ja katellu jengii ni en oo oikeesti varma et onks ne oikeesti tosi muodikkaasti onnistunu valitsee täydellisen 90s’ lookin niiden päälle vai onks ne oikeesti vaa jotai juntteja jotka jämähtäny sinne aikajaksolle?  Anyhow I like!! Keskijakaus, tattoo shockerit, paksupohjaset kengät, poolokaulukset, korkeet vyötäröt, croptopit.. Mieletöntä! :D Oonko ainut? Ilmeisesti en ku tuntuu et joka toisella lipattaa leveelahkeiset housut tuulenmukana. Mites sielä Suomessa? Näkyykö tällästä? Itellä ei rohkeus riitä yhdistää näitä kaikkia samaan syssyyn, mut eteenpäin mennään. Sori miehet!

Lately when I have been walking around the city and looked at people, I’m not sure if they’re just really stylish and have created perfect 90s’ look on them, or is the city just full of hillbillies who have stuck in that time period? Anyhow, I like it! Am I the only one who loves everything from 90s’? Apparently not since I feel everyone I see in the city has wide pants flying with the wind. What about Finland? Can you see that the 90s’ is back? I have to confess I’m too shy to put all the little pieces from that time period together, but I’m trying. Sorry guys ;)

DSC_0202DSC_0256Ja loppuun vielä kaunis Jessica, kesälauantai ja viini <3

<3:
Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s