Food Food Food

Kaikki mun snapchat kaverit varmaan tietää kuinka paljon rakastan ruoan tekemistä ja tietenki sen syömistä? Nyt teijän kärsimys loppuu ja ruoka- ja kukkakuvat siirtyy tänne. Olkaa hyvät vaan!
DSC_0016

Pizzakit on iltavuoropäivien pelastus, jos ei viitti puoleen yöhön asti värkkää ruokaa. Tää ja seuraava on just niitä “terveyshömpötyksiä” mistä aijemmin puhuin.

Pizzakit is the saver of the days when I work evening, if I don’t want to make food until midnight. This and the following foodpic is the healthystuff I do, like I already told you ;)

DSC_0039

Siis en nyt saa ton “leivän” nimee päähäni yhtään? Apua auttakaa nyt joku? Noh anyway, oli tarkotus tehdä sen kanssa easy tomaattikeitto. Kaupassa tomaattikeiton kohdalla oli kuitenki tortelinit ja aateltiin et tehdään tortelineja tomaattikeitossa. Sitte siinä tortelinejen yläpuolella olikin uudet Keldan pastakastikkeet ja jotenki se kolmenjuuston kastike vaan hyppäs meidän kauppakassiin ja tomaattikeitto jäi odottamaan hyllyyn. Kokeillaan sitä terveellisempää vaihtoehtoa sit ens kerralla.

I can’t remember the name of that “bread” at all now? Please someone help me with this one? Well anyway, we were supposed to make tomato soup with that “bread”. I went to the store to buy the tomato soup and of course the tortellinis were next to the soups. We decided to make tortellinis in the tomatosoup, but then I saw the new Kelda’s pasta sauces next to all the pasta things and somehow the 3cheeses pasta sauce jumped into our grocery bag and the tomatosoup stayed in the shelfs of the store. Next time I try to stick with the healthy option.DSC_0041 DSC_0051 DSC_0057Sebben kärsivällisyyttä koetellaan aina ku aletaan syömään oli se sitte aamupala, välipala, iltapala mikä vaan. Sorrii!

Sebbe’s patience is being tested everytime we start to eat, don’t matter if it’s in the morning, during the day, in the evening… Sorry! Just remember all the times I have to watch football, ice hockey, xbox shooting games. Compromises ;)

Rakkaudella,
Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s