Good Morning

DSC_0008

Miten voikaan ihminen olla onnellinen aamuisin? Avaa silmät uuteen aamuun täynnä mahdollisuuksia. Aamukävelyllä koirien kanssa haaveilee tulevaisuudesta ja kaikesta mitä voi elämällään toteuttaa. Aamun kruunaa helpot proteiini pannarit. Tilasin valmiin mixin FitnessGurulta, niin voin nauttia pannareista myös arkiaamujen kiireessä. Sekottaa vaan mixiä veteen tai maitoon, paistaa pannulla ja syö. Ite tein taikinan mantelimaitoon ja lisäsin psylliumsiemeniä tuomaan lisäkuitua. Niiiiiiiiiiiiin hyvää!!
DSC_0009

How can a person be so happy in the mornings? Open my eyes to the new morning with full of opportunities. Taking a long morning walk with the dogs and dream about the future and all the things you can do with your life. One of the best parts of mornings is the breakfast when I like to do easy protein pancakes. I ordered a protein pancake mix from FitnessGuru so I can enjoy pancakes in a busy weekday mornings too. Just mix it with water or milk and the dough is ready. I mixed it with almond milk and added some psylliumseeds to bring some extra fiber. SO GOOD!!

XOXO
Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s