Helsinki

DSC_0059About kuukausi sitten käväsin viimeks Suomessa, oli taas niin ihanaa vaikka vaan muutaman päivän kerkesin olla. Kerkes kuitenkin nähda paljon ystäviä ja käydä Mamman kanssa korkkaamassa mattolaiturikin vaikka sillon toukokuun lopussa olikin aika kylmä. Mummin kanssa vakkariks muodostunut Stockan lounas ja valkkarit, Hennan kanssa kaivarissa pyörimistä ja tietty jäätelötehtaan jätskit oli pakko ostaa ja siinä sit hytistiin jääkylmässä tuulessa merenrannassa ja hirveellä kiireellä takas autolle ja kotiin peiton alle. Ainoo mikä unohtu, ja mikä harmittaa edelleen, oli Hesburger! Nauttikaa nyt siitä sielläku ootte. Ja Reissumiehen erittäin tumma, Valion sokeriton mehukeitto…

DSC_0056DSC_0067 DSC_0072 DSC_0092 DSC_0031

About a month ago I visited Finland for few days and it was so much fun again. I got to see my beautiful friends, went to Mattolaituri with my Mom, had a lunch and wine with grandmom at Stockmann, Kaivopuisto with Henna and the first icecreams of the summer next to the ocean in Kaivopuisto. IT WAS SO COLD. Both the icecream and the weather. Ran back to the car and drove home as fast as we could, hrrrr. One thing I forgot to do what I still regret is Hesburger! If you live in Finland, please enjoy that while you can. And all the other Finnish stuff, extra dark and soft rye bread etc..

Missing Finland!

Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s