Summer panic

DSC_0015

Oonko ainoo ketä ahdistaa se, että nyt on kesäkuun LOPPU? Ja se, että päivät on alkanu lyhenemään? Eihän tässä oo keretty ees shortseja vetää jalkaan (paitsi parina päivänä väkisin ja kaduttu valintaa 5min päästä) kun kesä on jo OHI. Kesä on ohi. Joojoo, onhan tässä vielä heinäkuu ja elokuu, mutta elokuussa on jo kylmä ja pimeetä ja jos kesäkuuta miettii niin heinäkuu menee ohi yhtä nopeesti jokapäivä töitä tehdessä niiku kesäkuukin. Lumi ja räntä, täältä tullaan.
Olipa negatiivinen teksti, mut musta tuntuu et elän joka kesä koko kesän hirveessä stressissä ja pelossa että kohta tää taas viedään meiltä pois. Kevät on siks ehdottomasti mun lempiaikaa, koska sillon tietää että kesä on ihan kohta tulossa, muttei vielä kuitenkaan alkanut (ja loppunut).
Noeivaan kyllä mä oikeesti jokapäivä nauttin pikkujutuista kesässä esim. pitkistä aamulenkeistä shortsit jalassa ja illalla myöhään koirien kanssa puistossa hengailusta auringon laskiessa. Eikö ookki ihanaaa! :)

DSC_0014

Am I the only one who gets anxiety about thinking that now it’s the END of June? And that the days are getting shorter and shorter again? I haven’t even got the change to put shorts on (except those few days when I regretted it after 5 mins) and now the summer is over. Summer is over my dear friends. Well OK, there is still July and August but in August it’s usually dark and cold already and July will go away as fast as June did. Wet snow, here we come.

Why did I write something so negative. I feel like every summer the whole summer I’m just stressed and scared about thinking that soon they are gonna take the summer away from us again. Spring is absolutely my favorite time of the year, then you know the summer is almost here but haven’t really started yet so you don’t have to be scared it to be over!

Noo, I really do enjoy the little things in the summer. Taking a long walk with the dogs in the early morning with only shorts on, long evening walks in the warm weather and watching the sunset. SO NICE, isn’t it? :)

xoxo,
Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s