Jumpsuits and pancakes

DSC_0013DSC_0009
DSC_0012

Mitä mieltä ootte jumpsuiteista? Mä niin tykkään! Samaa riepua voi pitää himassa hengailessa, toimistolla ja vaikka baarissa. Kerran olin toi niin perus musta jumpsuitti päällä ihan hienolla klubilla ja ne oikeesti jopa päästi mut sisään. Helppoo elämää ku ei tarvi vaatteita vaihtaa, toi menis vaikka yökkäristäkin. Kesälomalla aijonki olla 3 viikkoo putkeen toi päällä suihkussa käymättä.

What do you think about jumpsuits? I looove! The same thing you can wear all the time. If you’re just hanging at home, at the office or even if you go to some bar to party. Once I wore this in a fancy club and they really let me in. I promise.
So easy life when you don’t have to change your clothes, you can even wear it when you sleep. When I’m having my summer holiday, I’m gonna wear it 3 weeks in a row without even taking a shower.

DSC_0001Jumpsuiteista taas pannareihin. Kesti oikeesti taas vaan 10min siitä hetkestä ku avasin mun protein pancakemixin, siihen että oli valmiit pannarit lautasella. En vaa voi lopettaa näiden hehkuttamista sorriii.

From jumpsuits to pancakes again. It really took only 10mins from the moment I opened my protein pancakemix to having pancakes done in my plate. I can’t stop talking about these I’m sorry.

Hyvää yötä <3
/ Roosa

Ps. Miks mun poikaystävän mielestä näitä kuvia on kaikista hauskinta ottaa ku sanon että odotappa hetki sen kameran kanssa?
Ps. Why my boyfriend thinks it’s so much fun to take a pic when I say please wait a second with the camera?
DSC_0014

Advertisements

2 thoughts on “Jumpsuits and pancakes

 1. Miumau

  Hei, koetko Ruotsissa asumisen turvalliseksi? Haaveena olisi muuttaa Ruotsiin opiskelemaan, mutta ihana persuperheeni pelottelee maahanmuuttajilla. Olisi kiva kuulla sulta, mitä mieltä oot tilanteesta :)

  Like

  1. Moi!
   Onhan täällä paljon maahanmuuttajia (minä mukaan lukien ;) ) mutta niitä pystyy kyllä välttelemään jos näin tahtoo ni tosi hyvin. Valitsee vaan asuinpaikan sen mukaan. Yleensä kaikenmaalaiset löytää omat keskittymänsä, minne ei sit tietenkään tarvi mennä jos ei halua. Täällä Mölndalissa missä me asutaan ni oon itseni lisäks ehkä kerran nähnyt tunnistettavissa olevan “ulkomaalaisen” :) ja muutenkin koen kyllä tosi turvalliseski ihan niinku Suomikin :)

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s