Happy Friday

DSC_0012

Tänään oli aika kiva kesäpäivä, vaikka edelleen alle 20 astetta onki. Toi kimono on ihan mun lemppari tällähetkellä voisin kulkee jokapäivä se päällä.
Asiasta toiseen, saatiin koiratkin vihdoin kotiin muutaman yön kestävältä kesälomalta mummolasta :) Ne vaikuttaa olevan jotenki pettyneitä ku joutuvat taas olee vaa meidän kanssa täällä kotona sisällä eikä saa mennä ovesta pihalle jahtaamaan lintuja ku siltä itestä tuntuu ja ei tipu herkkuja “vahingossa” kokoajan pöydältä.. :)

Today it was a really nice summer day, even though it’s still under 20 degrees. That colorful kimono is my absolutely favorite at the moment, I could wear it everyday.
Again from kimonos to the dogs, we finally got the dogs back from their grandparents, they were having a little summer holiday there. They seem to be little disappointed to be back home with us, now they can’t just walk outside from the door when ever they want to go and chase birds and no treats falling from the table all the time.. :) Poor them!

DSC_0028

Kuvat: Sini
Kuvat: Sini

Tosta takana olevasta bussista tulikin mieleen, että täällä Göteborgissa alotti nyt kesäkuussa ajamaan sellasia busseja jotka liikkuu tuulen ja veden voimalla? Ja joo, sitä tuulta ja sadevettä täällä kyllä riittää eli luulis bussien kulkevan! Mut siis pointti oli se, et kui hienoo et joku voi keksii jotai tollasta. Ja se bussi menee nyt Volvo Ocean Racejen aikaan eri reittiä joka kulkee semmosen talon sisältä. Jos tollasii busseja tulee lisää ni ne vois vaa alkaa ajelee vaikka kauppakeskuksissaki ku ei tuu mitään pakokaasuja :D How cool is that!!

Seeing the last picture with the buss behind me made me think about this new buss we have here in Göteborg, it goes with only wind and water? And yeah, we have a lot of wind and rainwater here so the busses should drive forever without a problem. But anyway, how weird and nice is that someone has really invented something like that. And now when the Volvo Ocean Race is here the buss goes different route which goes inside of some building?! If they will get more of these busses, they could go inside the shopping malls and everything! I could drive a buss like that inside my apartment. Take a buss to the bathroom and stuff.

Toivottavasti kaikilla on ihana viikonloppu!

XOXO, Roosiz

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s