Home details

DSC_0028

Niinku kaikki kaverit ketkä mun luona on käynyt niin tietää etten oo ikinä ollu kauheen kiinnostunu sisustamisesta.. :D Kun asuin Helsingissä yksiössä yksinäni, niin joku kapinaroosa pääst valloilleen ja ihan vaan siks et sain tehdä ja “sisustaa” just niiku itse halusin ni vedin koko kämpän pinkiks ja leopardikuosiks lattiasta kattoon. Siis oikeesti. Pöytä, verhot, karvamatto, keittiönkaakelit KAIKKI oli pinkkiä. Jääkaappi, ovenkahvat, tyynyt puolestaan leopardikuosia.. Olihan se ihan sairaan söpö ja ihana koti mulle silloin, mutta ehkä ei enää :D.
Täällä Ruotsissa on niin paljon kaikkia ihania sisustusmyymälöitä ni jopa minä oon vähän innostunu. Siis normaalista sisustamisesta, en mistään kapinaraivosisustamisesta. Pikkuhiljaa hieno tulee!
DSC_0031 DSC_0032 DSC_0038

All the friends who have been in my homes knows that I’ve never been so interested in decoration. When I lived in my one-room home in Helsinki alone, some rebelroosa got loose and just because I could do what ever I wanted I decorated the whole apartment with pink and leopardprint from the floor to the ceiling. Really. Table, curtains, fur rug, kitchen tiles ALL was pink. Fridge, door handles, pillows were leopardprint. It was a pretty cute and adorable home to me at the time, but maybe not anymore.. :D
Here in Sweden we have so much wonderful decoration shops so even I get little excited. About the normal decoration, not for any crazyrebeldecoration. Little by little :)

// Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s