Tapas night

DSC_0040

Tehdään yleensä aina viikonloppusin jotain vähän perus arkiruuasta poikkeavaa ja tänä viikonloppuna tehtiin italialaisia ja espanjalaisia tapaksia. Tapakset on ihan parhaita, saa vähän montaa eri ihan sairaanhyvää ruokaa samalla kertaa. Tällä kertaa tehtiin pizzaa, tortelineja pinaattikastikkeessa, tomaatti-mozzarella-basilikaa, hunajamelonia ja eri kinkkuja. Tästä ois riittäny tarpeeks vaikka neljälle eli hyvä ja helppo idea jos tulee kavereita kylään.

Always on weekends we make something little different and more special from the basic daily food, and this weekend we made Italian and Spanish tapas. Tapas is the best, you get a bit of many different good foods at the same time. This time we had pizza, tortelinis with spinach sauce, tomato – mozzarella – basil, honey melon and different kinds of hams. We had enough food even for four people so it’s a good and easy idea if you will host a dinner for friends.


DSC_0044

DSC_0051 DSC_0047DSC_0052DSC_0054

Tulee taas nälkä näitä kattellessa!

//Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s