Sun and raspberry mudcake

DSC_0009 DSC_0032

Vadelma mutakakku? Ihan sairaaaaaaaaan hyvää!!
Vadelma mutakakku? Ihan sairaaaaaaaaan hyvää!!


DSC_0038

Jessica <3
Jessica <3

Sain vihdoin mun parhaan ystävän takas tänne Göteborgiin, onki ollu hirvee ikävä sen kahen viikon kestävän Suomireissun ajan :'( No nyt on kaikki taas hyvin ;)
Tänään alko nyt ne paljon puhutut ja odotetut helteet, ihanaa!! Mentiin heti duunin jälkeen keskustaan syömään ja nauttii auringosta ja kauniista ihmisistä. Kesällä kaikki ihmiset puhkee kukkaansa, pitää nyt nauttia jokanen ripaus mitä tästä saa ennen syksyä ja talvea kun kaikki taas kömpii takas kuoriinsa.
Tuolla välissä kuva vadelma mutakakusta minkä söin tänään Espresso Housessa, en oo varmaan ikinä maistanu mitää noin hyvää. Pitää varmaan yrittää koittaa itekki leipoa ja jos onnistun ni kerron teille kyllä sit reseptin ;)

I finally got my best friend back here in Gothenburg , I’ve been missing her so much during her 2 weeks trip in Finland :( Well, now everything is fine again ;)
Today the warm and sunny weather finally arrived here too, so nice!! We went right after work to the city to eat and enjoy the sun and beautiful people. In the summer all the people blooms, must enjoy this now before the autumn and winter comes back, when all the pretty people goes away and everything turns black and boring again.
There is one picture of raspberry mud cake which I ate today at Espresso House. I haven’t probably ever tasted anything that good. I probably have to try to bake it by myself too and if I succeed with it, I will let you know the recipe ;)

Nauttikaa kesästä ja auringosta ihmiset!

/Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s