Salmon saladDSC_0012

Löysin reseptin tähän jostain blogista ja pakko jakaa teillekkin, on ainaki mun mielestä niin kiva syödä jotain kevyttä ja raikasta nyt kun on niin kuuma. Meillä kotona varmaan 50 astetta, vähän jännittää mitähän tosta ens yön nukkumisesta tulee.. Mutta en valita, koska mulla on aina muuten niin kylmä ni tämmönen lämpö on enemmän ku tervetullutta. Ja onneks huomenna on vapaapäivä niin ei haittaa vaikka ei nukuttaiskaan. En malta odottaakkaan huomista, saan ripset taas kuntoon ja pääsen nauttii auringosta ja mun rakkaasta ystävästä!
Tohon salaattiin tuli pinaattia, rucolaa, retiisiä, parsakaalia, punasipulia, lohta ja kastikkeena oliiviöljy, limemehu ja hunaja mixiä.

I found this recipe from some blog and it was so good so decided to share with you too. I think it’s nice to eat something light and fresh when the weather is sooo warm. In our home it’s probably 50 degrees and I’m a bit nervous how can we sleep tonight.. But I don’t complain because I’m always so cold so this heat is more than welcome. And luckily tomorrow I have a day off so there is no harm even if I don’t sleep. I can’t wait till tomorrow, I get my lashes done again and get to enjoy the sun and my dear friend!
And the salad was made with spinach, rocket, radish, broccoli, red onion, salmon and a sauce of olive oil, lime juice and honey mix.

Nauttikaa lämpimistä säistä niin paljon ku pystytte :)

// Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s