Hello July

DSC_0022

Niin kivaa, että nyt on niin lämmin melkeen vuorokäyden ympäri että voi koko päivän hyödyntää. Aikasin aamulla auringon nousun jälkeen koirien kanssa pitkälle lenkille, päiväks töihin ja töiden jälkeen illalliselle keskustaan johonki terassille kavereiden kanssa ja myöhään voi vielä lähteä järvelle uittaa koiria. Nuppu varsinki on niin kuumissaan tästä ilmasta, vaeltelee pitkin päivää ettien kotoota viileintä kohtaa missä voi nukkua.

It’s so nice now when it’s so warm during days and nights, can do so much more stuff. Early in the morning when the sun comes up we can take a long walk with the dogs, then go to work for the day, after work have a dinner out in some terrace with some friends and late in the evening we can take the dogs and go to some lake and let them swim and cool down. Poor Nuppu feels so warm all the time, going around our apartment and trying to find the coolest spot where she can sleep.DSC_0016

DSC_0017

DSC_0010

DSC_0018

DSC_0012

Tänään illalla mennäänki kavereiden kanssa puistoon nauttii lämpimästä lauantai illasta, kuuntelee suomalaista laatumusiikkia ja juomaan viiniä. En malta odottaaa!

Tonight we will go out in some park to hang out with my friends, enjoy the warm summer evening, listen to some Finnish music and drink some wine. Can’t wait!!

Nauttikaa viikonlopusta rakkaat :)

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s