Saturday


DSC_0063

Äsken ku avasin mun läppärin kannen ni tohon ruudun viereen on pieni vihreä mato tehny kodin näköjään. Siinä se möllöttää ympärillään tollanen valkonen harsoverkko. Antaa vihreen matosen asustella siinä vaan jos se siitä tuntuu hyvältä paikalta :)
Eilen oltiin tyttöjen kanssa Grönsakstorgetin puistossa istumassa iltaa ja kovimmat eli minä ja Jessica jaksettiin jatkaa Avenylle vielä auringon laskettua. Mun mekko on Kenzan Ivyrevel mallistosta tilattu, ihan sairaan magee!

Now when I opened my laptop’s lid I saw that next to the screen there is a small green worm who has made his home there. There is a white web? around him. If he thinks that’s a good place for him to be, then he can be there as long as he wants :)
Yesterday evening we were sitting in the park next to Grönsakstorget with the girls, and the thoughest girls which means me and Jessica continued to Avenyn after the sun went down. My dress is from Kenza’s Ivyrevel collection, soo pretty!!
DSC_0065DSC_0008 DSC_0074 DSC_0081

Göteborg <3
Göteborg <3

DSC_0090 DSC_0129

Nyt pizzaa, Ben&Jerrysiä ja ilmesesti jalkapalloa. Ihanaa sunnuntaita kaikille <3
Now it’s time for pizza, Ben&Jerrys and apparently football.. Have a cosy Sunday everyone <3

//Roosis

Advertisements

One thought on “Saturday

  1. Pingback: Disco Ball Dress |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s