Ruokafiilistely

Löysin kaapista sahramin jämät viime joulusta, ni sahrami-inspis lähti rullaa päässä ja lopputulos oli siis kanarisotto. Sebbellä meni hermo ku joutu hämmentää tota melkeen tunnin ku mä vaan istuin vieressä ja kattelin. Mut oli kyl joka hämmennyksen arvosta, niin hyvää. Kanaa, risottoriisiä, herneitä ja sahramia.

I found some leftover saffron what we have bought for last Christmas, so I decided to make some chicken risotto! Or Sebbe did. And got mad when it took almost an hour and I was just sitting and playing with my phone while he had to do all the work. But it was totally worth it, so good! Chicken, risottorice, peas and saffron.

DSC_0011

DSC_0012

Mun proteiinipannukakku mixi on loppu, joten joka-aamunen aamupala paniikki on taas alkanu. Nyt kun syksysäät on alkanu ni yritin nostaa kesäfiiliksen takas päälle ja tein smoothien tuoreista mansikoista ja omasta ruukusta napsitulla mintulla. Noiden lisäks vettä vaan, oli tosi fresh.

I don’t have any protein pancake mix left what means that whatforbreakfast -panic is back. Now when the rainy and cold autumn weather is here I tried to boost the summer feeling and made a smoothie of fresh strawberries and some mint from my own balcony. Just add water with them, so fresh.

DSC_0018 DSC_0023

Vihdoin perjantai ja pääsen illallistamaan burgereita mun parhaan ystävän kanssa joka tulee käymään Suomesta, ihanaaa!! Miehet kyllä mukana myös mut ei niitä huomaa tai huomioida ku pääsee taas juoruu monen viikon juorut kaverin kanssa.
Ja huomenna aikasin aamusta junalla Kööpenhaminaan. Tänään vielä loppusilaus ennen pikareissua, eli hiustenpidennykset pyykkiin ja itseruskettavat ihoon.

Finally it’s Friday. In the evening I will have a burger dinner with my best friend (and the guys but we wont even notice them when we have so much to catch up!) who will come to visit from Finland, perfect!!
And tomorrow early morning the train will leave to Copenhagen. I still have some little things I need to fix before the trip, wash my hair extensions and put some selftanning ;)

Have a great weekend everyone <3
/ Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s