Burgersson

DSC_0010

Käytiin eilen syömässä Burgerssonissa Suskin Göteborgiin tulon kunniaks ja oli taas niin hyvää! Vuohenjuusto hampparii, ranuja juustolla ja basilikamajoneesia. Seuraavana päivänä sit taas takas terveellisten elämäntapojen pariin. Eiku ainii ollaan junassa just matkalla Köpikseen eli kokeillaan sitä terveellisyyttä taas sit vaikka maanantaina ;)

We went to eat to Burgersson yesterday because Susanna came to Göteborg <3 It was so good again. Goat cheese hamburger, fries with cheese and basilmayo. Maybe tomorrow I can start the healthy lifestyle again. Maybe not, because we are on our way to Copenhagen at the moment!! So let’s start it on Monday then ;)

DSC_0001 DSC_0004 DSC_0008DSC_0007DSC_0013

Palataan Köpiksestä sit!

/ Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s