Copenhagen

DSC_0066

Lähettiin Jessican kanssa lauantaina aikasin aamulla junalla Kööpenhaminaan, ja kaikessa lyhykäisyydessään oli ehdottomasti paras reissu ikinä! Oon kerran aikasemmin käyny ihan pikavisiitillä Köpiksessä, mut nyt oli eka kerta kunnolla. Oli niin nättiä ja ihmiset niin lungeja. Kaikki oli muutenki niin paljon rennompaa ku täällä Ruotsissa. Ja oli niin ihana päästä taas isoon kaupunkiin. Siis eihän Göteborg mikään tuppukylä oo, mut mä ainaki tykkään niin paljon enemmän isommista kaupungeista ja ihmisvilinästä. Ja siitä, että pääkaupunkeihin tulee kaikki uudet asiat aina ekana ja on metroo, bussii, ratikkaa jne mistä valita.

I went to Copenhagen by train on Saturday with Jessica, and it was definitely the best trip ever! I have visited Copenhagen really quick once but I didn’t see much at all so this was kind of my first time there. Everything were so beautiful and the people were so chill. Eveyone were much more relaxed than here in Sweden. And it was so nice to be in a big city again. I don’t mean Göteborg is small, but I like bigger cities with a lot of people. And capitals get all the new things first and there is subways, busses, trams, etc. to choose from.
DSC_0001 DSC_0022 DSC_0025 DSC_0028
DSC_0058DSC_0077 DSC_0072DSC_0079 DSC_0080Käytiin Christianiassa, ja nössö Roosa oli tietty ihan vetelät housuissa sielä. Mut ei se loppujenlopuks ollukkaa nii paha, ihmiset sieläkin oli niin rentoja (jostain kumman syystä :D…).
Illalla mentiin klubille ja tanssittiin kirjaimellisesti klo 23 lähtien 05 asti. Nyt on jalat rakkuloilla mut olkoot!

We went to Christiania and I was little scared to go there. But everything went good, people were so nice and chill (for some reason :D…).
In the evening we went clubbing and danced from 23 to 05 the whole time. Now my feet is killing me but it was worth it!

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s