Disco Ball Dress

DSC_0190

Tän diskopallomekon takia sain ihan järkyttävän määrän huomiota osakseni viime viikonloppuna kun lähettiin ulos. Heti baariin sisälle astuessani lipunmyyjä kehu ja kyseli mistä saa? Sen jälkeen ei saatu hetkeäkään olla rauhassa, kokoajan joku tuli juttelemaan tai pyytää pöytään hengailemaan ja jotku jopa suuttu ku kohteliaasti kieltäydyttiin. Tästä kaikesta syytän/kiitän tätä mekkoa! Tämä myös tilattu Ivyreveliltä, niinkun tämäkin.

Because of this discoballdress we got crazy much attention last weekend when we were going out. Right away when we stepped into a bar, a girl who was selling tickets there said that she loves the dress and asked where she can buy it. After this we didn’t have a moment alone, all the time someone came to talk or asked us to join them in their table. Someones even got mad when we said sorry, but no. All this is because of this dress I’m 100% sure! I ordered this from Ivyrevel, like this one too.

DSC_0202 DSC_0207So for all the attention seekers, I totally recommend this one ;)

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s