Blinis

Tehtiin eilen blinejä illalliseksi, ei olla ikinä täällä vielä tehtykkään. Täytteenä tietty mun lempparit; smetana, mäti ja punasipuli. Smetanaa täältä onki saanu metsästää, ja jos joltain koittaa kysyä mistä sitä vois saada ni vastaus on vaan että mikä on smetana? Noh löydettiin onneks kuitenki! Jääkaapissa oli vielä kuohukermaa ja mansikkahilloa ni voitiin tehdä jälkkäriks makeita versioita.

We made some blinis for dinner yesterday. We ate them with smetana, roe and red onion. It has been impossible to find smetana here in Sweden and everytime I ask someone if they know where I can find some, they just ask what is it? Well, we found it anyway finally. We had some leftover whipped cream and strawberry jam in the fridge so we made some sweet blinis as well.


DSC_0039
DSC_0040 DSC_0044 DSC_0051 DSC_0056
Kivaa vaihtelua perus arki lasagneen!

/ Roosa

Advertisements

2 thoughts on “Blinis

 1. Suvi

  Hei ihan mahtava blogi, löysin ihan sattumalta kun etin ruotsi-aiheisia blogeja :D oon muuttamassa takas Ruotsiin parin vuoden tauon jälkeen (Tukholmaan tosin) ja göteborg on yks paikka missä oon aina halunnu käydä. Piti heti selata pitkälle sun postauksia, kirjotat niin hauskasti ja vaatemakuki natsaa just! Kiinnostais mitä sä siellä siis käytännössä teet, opiskeletko, töissä? Ja mitä suunnitelmia sulla on tulevaisuudelle? Kiitos blogista! :)

  Liked by 1 person

  1. Ihana kommentti! :D kiitos!!
   Tukholma on tosi jees, ois ihana päästä vaikka viikonlopuks käymään sielä, ku sais vaa aikaseks.
   Muutin tänne koska mun poikaystävä on täältä, ja sainki onneks heti töitä. Suomalaista asiakaspalveluu yhessä vakuutusyhtiössä. Tulevaisuudelle ei oikee muuta sen kummempaa ku oppii ruotsin kieli silleen et vois tehdä sillä töitä! :D mitä sä Ruotsissa?

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s