My transformation

Ne jotka on tuntenu mut ikuisuuden tuskin ees muistaa tota vanhaa pullukkaroosaa noissa ekoissa kuvissa ja uudet tuttavuudet tuskin edes ties et oon ollu vähän rehvakkaampi. Pulla on aina maistunut ja maistuu jatkossakin. Teinit, jos meette hampurilaisravintolaan töihin niin vinkkinä semmonen, ettei kannata syödä sielä päivittäin ja pitkin päivää ranuja, hamppareita, donitseja, jätskiä jne…. muuten voi käydä hassusti!

Those who have known me forever probably didn’t even remember that I used to be little chubbyboy too, and my new friends probably didn’t even know. I have always liked sweets and I always will, trust me! Teenagers, if you go to work in a fast food restaurant I have a little tip for you; you don’t have to eat some french fries, hamburgers, doughnuts, ice cream etc. everyday :D

läskilaiha

Ja ettei kenellekkään jääny epäselväks, oon ruskeetukkanen ;D
If you can’t see any difference, notice that I’m the brunette one… :D

läski2DSC_0131

Ai kamala mitä kuvia

läski3laiha2

Viimeaikoina on hampparit ja karkit maistunu vähän turhanki hyvin elikkä jos alan valahtaa samaan suuntaan ni pliis sanokaa joku. Jos minäkin pystyn ni kuka vaan pystyy :) Tsemppiä kaikille hengenheimolaisille!

Last weeks I’ve been eating lot of bad foods so if you see me going back to this please tell me.
If I can do this, you can :) Good luck for everyone who wants to get healthier!

<3: Roosa

Advertisements

One thought on “My transformation

  1. Pingback: My year 2015 | Roosa Viktoria

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s