Magic Mike XXL

Sain mun selkään jonkun lihastulehduksen ja ekaa kertaa vuosiin itkin fyysisestä kivusta ja jouduin olee päivän saikulla töistä. Hitto että voi olla tylsää ku makaa vaa kotona tekemättä mitään. Lääkkeet alko onneks puree tosi nopeesti, ja pääsin illalla Jessican mukaan kattomaan Magic Mike XXL:ää. Ekan leffan nähneenä ei tosiaan ollu odotukset kauheen korkeella, ja hyvä asia minkä olin kuullu etukäteen oli se ettei Matthew McConaugheyn limanen roolihahmo ollu mukana tässä leffassa. JES.

I got some muscle inflammation to my back and for the first time in years I cried cause of physical pain and I had to take one day off from work. Damn that can be boring, just lying at home alone and doing nothing. I got some medication which started working really quick,  so I went to see the new Magic Mike XXL movie in the evening with Jessica. I have seen the first Magic Mike so that was the reason why I didn’t have my expectations so high. One good thing  I had heard in advance was that Matthew McConaughey’s gross character is not gonna be in this movie. Jesss!
DSC_0135

Alku oli aika pitkäveteinen ja aika paljon jauhettiin paskaa, mutta sitteku se loppu ni oli kyllä hyvä! Parasta ehdottomasti se, että mitään perus draamakomedia leffojen kliseitä ei ollu. Kokoajan odotin jonkun kohtauksen jälkeen että nyt varmaan käy näin ja näin mut positiivisena yllätyksenä ei käynykkään. Loppuki oli iha mahtava, loppu vaan ilman mitää sen kummempaa loppuhuipennusta.

The beginning was quite long-winded and quite a lot of shit talking, but  after that it was better. The best thing definitely was that there was no typical clichés what you always see in these kinda rom-coms.  All the time I was expecting that now it will probably go like this and this after some scene, but no, it didn’t go as I planned in my head. The end of the movie was awesome, not any typical big scenes with a kiss everyone has been waiting the whole movie. I love that!! I hate cliches!

DSC_0140

Jos odottaa paljon juonenkäänteitä ja tosi laadukasta elokuvaa ni ei varmaan kannata mennä kattoo, mut jos haluu pistää aivot narikkaan ja katella _kuumia_ miehiä ja hienoja tansseja ja tanssiesityksiä ni suosittelen! Mies katraskin oli tosi laaja, jokaselle jotakin. Ei pelkkiä Justin Biebereitä koko leffa täynnä.

If you are expecting a lot of twists and turns and a true high-quality movie, this is not the movie you are looking for but if you want to act braindead for awhile and see some really hot guys, and amazing dance shows this is definitely for you. And all the guys in the movie didn’t look excatly the same, so there was something for everybody. Not the whole movie full of Justin Biebers.

DSC_0144I guess Nuppu wanted some chocolate … :)

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s