Grilling

Mun poikaystävän vanhemmat lähti viikos Espanjaan ja käytettiin tietty heti tilaisuus hyväks ja ajettiin niiden talolle koirien kanssa grillaamaan. Grillattiin hamppareita, kesäkurpitsaa ja bataattia. Koirat nautti ku sai juosta puutarhassa nii paljon ku sielu sieti. Ne on aina niin onnellisia ku ollaan menos autolle ku tietää et melkeimpä aina ku otetaan ne autoon ni ollaan menossa mummolaan!

My boyfriend’s parents left to Spain for a week so we decided to drive to their house to do some grilling. We grilled some hamburgers, zucchinis and sweet potatoes. Dogs were enjoying their time there, they could run around in the garden as much ad they wanted. They are always so happy when we are walking to the car because almost everytime we take them to the car we are going to the grandparent’s house :)


DSC_0041
DSC_0046 DSC_0047 DSC_0048 DSC_0050 DSC_0059
Viikko vielä lomailua täällä Ruotsissa, viikon päästä maanantaina vihdoin Suomeen!

I have 2 weeks holiday left, one week still here in Sweden and after that I will fly to Finland finally :)

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s