Hello August

DSC_0048

Osasin kyllä valita lomani ihan täydellisille viikoille! Tää viikko pelkkää aurinkoo täällä, ja ens viikko Suomessa. Nää on nii ihanii päivii ilman turhii suunnitelmia. Aamulla pitkä kävelylenkki koirien kanssa auringossa, päivällä keskustaan pyörii, shoppailee ja syömään. Nyt voi kotona kattoo muutaman jakson True Bloodia ja mennä vaikka nukkumaan. Huomenna oiski tiedossa auringon ottamista poolilla, ja illaks vähän juhlimaan. Täydellistä!?

I chose the best weeks to have my summer holiday! This week it’s only sun here, and next week only sun in Helsinki. It’s so nice to hang out and chill without plans. In the morning long walk in the sun with dogs, then to the city to do some shopping, eating and enjoying the good weather. Now when I’m home I could watch few episodes of True Blood and then to bed. Tomorrow I’m gonna do some sun bathing on the pool and maybe little summer party in the evening, perfect!?

Wasabi Sushi och Bistro Kungstorget 4, Göteborg
Wasabi Sushi och Bistro  |  Kungstorget 4, Göteborg
Waffles Café Vasaplatsen 11A, Göteborg
Waffles Café  |  Vasaplatsen 11A, Göteborg

DSC_0053
DSC_0061
DSC_0057
Nauttikaa viimesestä kesäkuukaudesta täysillä, nyt vihdoin kun aurinko on täällä! :)

Enjoy the last summer month as much as you can when the sun is finally here! :)

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s