Pool day

DSC_0018

Tänään oli +29 astetta lämmintä, ajelin Jessicalle Kullavikiin ottaa aurinkoa ja pelleilee altaaseen. Oli kyl taas niin rentouttavaa kölliä yhessä tossa uimapatjalla ja juoruilla. Meijän kalkkuna ihonväristä varmaan huomaa ettei näitä aurinkopäiviä ihan hirveesti kesällä oo ollu varsinkaa sillonku mulla ois vapaata. Parempi myöhään ku ei millonkaan!

It was +29 degrees today so I drove to Kullavik to Jessica’s place to do some sun bathing and hanging in the pool. It was so relaxing to lay on that air mattress and talk shit. As you can probably see from our skin color that we look more like some turkeys than tanned girls, there hasn’t been so many sunny days like this at least when I have had my days off. Better later than never!

DSC_0005

DSC_0007

DSC_0022

Koko loppuvikko näyttäski olevan luvattu tällästä säätä, ihanaa!

Seems like the rest of the week is gonna be the same warm and sunny weather, jess!!

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s