My Birthday Party

Mulla on tiistaina 11. päivä synttärit, ja juhlittiin niitä Ruotsissa lauantaina mun parhaimpien ystävien kanssa ennenku lähdin Suomeen. Oltiin meillä ensin, tein vähän ruokaa ja herkkuja. Jatkettiin meiltä Park Laneen missä tanssittiin yömyöhään asti. Sain ihan mielettömiä lahjoja kaikilta, oon edellee ihan häkeltyny enkä ois ikinä osannu odottaa tai toivoa mitään mitä mun ihanat ystävät toi. Poikaystävältäni sain kulta/pinkin Michael Korsin kellon, sen vanhemmilta Versacen hajuveden ja salaattireseptikirjan, Davidilta ja Rebeckalta proteiinipannareita, koska ne oli lukenu täältä et vanhat loppu :3 Jessicalta kultasen Marc Jacobsin kaulakorun ja Suskilta suihkusaippuaa timanttipurkissa ja kuorintahanskoja mitä pyysin! Axelilta ja isoveljeltäni suklaata mitä ei voi koskaan olla liikaa :) IIISO kiitos vielä kaikille, oli ihanaa! <3

My birthday is on Tuesday 11th so we celebrated them on Saturday with my bestfriends in Sweden before I left to Finland. We were at our place first and I had made some snacks to eat. Later we went to Park Lane where we danced till the morning. I got so awesome presents from everyone, I’m still shocked about everything I got ’cause I didn’t expect to get anything special. From my boyfriend I got gold/pink Michael Kors watch, his parents got me Versace parfym and salad cookbook, protein pancakes from David and Rebecka they had read from my blog that I was running out of pancakes, so sweet. Jessica gave me a gold necklace from Marc Jacobs and Susanna brought some diamond showergel and scrubbing cloves like I asked :) Axel and my brother brought chocolate, you can’t never have too much of that ;)
BIG thanks to all of you, I had so much fun and all the present were beyond my expectations <3

DSC_0036

DSC_0015
DSC_0007
DSC_0009
DSC_0010

DSC_0013DSC_0021
DSC_0012

Tänään saavuin Suomeen ja onki koko viikko ihan ylibookattu. On kaaso- ja muita hääjuttuja ja kavereiden näkemistä! Ihana viikko tulossa, huomenna onki mun synttärit ja pääsen alottaa päivän rakkaan Mummin kanssa synttärilounaalla Stockalla <3

I arrived to Helsinki today and I have the whole week totally overbooked. Lot of wedding stuff and gonna meet up with lot of friends. Gonna have so nice week here, and tomorrow is my birthday and I will start it by having a lunch with my dear Grandmom <3

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s