Arriving in Helsinki


DSC_0039
Saavuin eilen siis Helsinkiin iltapäivästä, ja suoraan lentokentältä ajettiinki Haartmannin sairaalaan kattoo keuhkokuumeista Mummia joka oli sinne aikasemmin käärätty. Mummi voi jo paljon paremmin ku päästiin paikalle :) Ihana olla taas täällä kavereiden ja perheen lähellä. Viikkossakin tuntuu vaan olevan liian vähän päiviä kaikkeen. Ens kesänä pitää varmaan varata koko kuukauden loma Suomessa olemiseen haha!

I arrived to Helsinki yesterday afternoon and we drove straight from the airport to the hospital where they have took my grandmom earlier yesterday because she had pneumonia. She was already feeling better when we arrived there :) So nice to be here close to my friends and family again. It just feels like there is not enough days in a week. Next summer I need to come here and spend the whole month haha!

DSC_0040Matkustusasuna toimi niiiin mukava mekko Ivyreveliltä joka sopii kyllä tilanteeseen ku tilanteeseen. Ja ranteessa uus synttärilahja kello <3

My travelling outfit was the dress from Ivyrevel what you can wear when ever, and it’s so comfy! And the new birthday present watch on my wrist <3

DSC_0046DSC_0041On Helsinki kyllä nätti kaupunki. En ehkä haluukkaan lähtee täältä.. :) Onneks saan mun poikaystävän tänne keskiviikko-iltana niin voidaan yhessä jäädä tänne lomailee eikä ikinä mennä takas!

Helsinki is such a beautiful city. Maybe I don’t wanna leave anymore.. :) I’m so glad I get my boyfriend here on Wednesday evening so we can both stay here and continue our vacation and never go back ;)

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s