Newly Weds


DSC_0003
Nyt on homma hoidettu maistraatissa, sormukset sormissa mammalla ja uunituoreella isäpuolellani. Käytiin Carusellissa Eirassa naimisiinmeno kahveilla, lauantaina sit kunnon hääjuhlat Suomenlinnassa. Tuore hääpari jatko matkaansa ravintolan kautta Hotel Haveniin.

Now my mom and brand new stepdad are finally married! We went to celebrate a little with a coffee and cakes to Café Carusel, and tomorrow they will have the real wedding party in Suomenlinna. The newly weds continued to a restaurant and then to Hotel Haven.

DSC_0012 DSC_0025DSC_0001 DSC_0026Nyt leikkaan poikien tukat hääkuntoon, vielä viimeset häälahjaostokset edessä ja ajoissa nukkumaan. Huomen aamulla pitää herätä aikasin ja hypätä aikaseen aamulauttaan Suomenlinnaan laittaa morsian hääjuhla valmiuteen. En malta odottaa! Rakkauden täyteinen viikonloppu siis. Sunnuntaina illalla onki lennot takasin Ruotsiin sorvin ääreen. Ekaa kertaa voin sanoa, ettei oo yhtään ikävä sinne. Suomessa lomailu on paljon kivempaa. Koiruja tottakai ikävä, ne pärjää hyvin muutaman päivän vielä mummolassa.

Now I’m gonna cut boys’ hair, and have to go and buy last wedding gifts and then early to bed. Tomorrow I have to get up early and take the morning boat to Suomenlinna where I’m going to get the bride ready for her wedding party. I can’t wait! Weekend full of looove. On Sunday evening we have to go back to Sweden, and for the first time I can say that I don’t miss back there at all. Having a vacation in Finland is much more fun. Of course I miss the dogs, but they will survive few more days at the grandparents <3

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s