Wedding

Lauantaina oli vihdoin hääjuhlat ja oli niiiin kivaa! Ihana nähdä kaikki ystävät ja sukulaiset samalla kertaa. Sain kaksi uutta pikkuveljeäkin, joista toisen tapasin häissä. Mamma oli niin nättinä ja sulhanen komeena. Oltiin eka Suomenlinnan myllysalissa, josta jatkettiin myöhemmin jatkoille Teatteriin.

On Saturday we finally had the wedding party and it was so much fun! Was so nice to meet up with all the friends and family. I got two new little brothers and I got to meet the other one in the wedding. My mom was so pretty and of course her husband was handsome too.  First we were at Suomenlinna and then continued to the afterparty to Teatteri later.

DSC_0044 DSC_0104  DSC_0123

Tottakai ku yrittää ottaa hienoja perhepotretteja ni ne menee aina tälläseks.. :D

Of course everytime we try to take family photos they look like this.. :D

DSC_0107

Riku, Iiro, Mikko ja minä
Riku, Iiro, Mikko ja minä

Häät on kyllä nii ihanat juhlat aina. Mun piti siunaustilaisuudessa lukea joku raamatunkohta jota olin harjotellu valmiiks monta kertaa, mutta tottakai sillonku alotin sen sielä ni heti ekan sanan jälkeen aloin pillittää. Onneks sain hetkenpäästä itteni koottua ja jotenki selviydyin tekstin loppuun.
Nyt on kesäloma lusittu loppuun, ens kesää odotellessa. Kenen häät silloin? ;)

I love weddings, so fun and romantic. I needed to read a quote from the bible and I had been practicing it at home many times but still when I started it at the wedding and read the first word I started crying like a baby. Somehow I survived till the end anyway, thank God.
Now my summer vacation is over, can’t wait for the next summer. Whos wedding is then? ;)

<3 : Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s