Kräftskiva

Eilen oli vihdoin mun ensimmäiset kauan odotetut rapujuhlat!  En oo siis ikinä aikasemmin moisiin osallistunut, ja oli kyllä ihan sairaan hauskaa. Oli suolasen veden rapuja, makean veden rapuja, katkarapuja, snapseja, snapsilauluja, mätipiirakkaa ja ihania ihmisiä. Yleensä rapuja kuoriessa menee vaan hermo, mutta tolleen porukassa se oli tosi hauskaa. Nuppu ja Fionakin pääs juhliin mukaan, istuvat vuorotellen kenenki sylissä.

Yesterday it was my first crayfish party finally! I have never been at crayfish party before and I can tell you, it was so much fun. We had salt water crayfishes, sweet water crayfishes, shrimps, schnapps, schnapps songs, roe pie and wonderful people. Usually when I peel crayfishes I just get mad, but now when it was lot of people it was really fun. Even Fiona and Nuppu was partying with us.

DSC_0026DSC_0033DSC_0021DSC_0031DSC_0029DSC_0035 DSC_0038
<3: Roosa

Ps. Päivällä oli +30 astetta lämmintä ja yöllä kun lähdettiin kotiin ni oli vaan +12 ja ihan sairaan kylmä?! Ja tänään päivällä taas melkeen 30. Miten voi heittää noin paljon lyhyessä ajassa. Syksy tulee :s

Ps. During the day there was +30 degrees and in the night when we left home it was only +12?! So cold !! And today it has been almost 30 again. How can it be so big difference in so little time. Autumn is coming :(

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s