Summer night

DSC_0083

Sunnuntai iltana ajettiin Sisjöniin järvelle iltauinnille koirien kanssa. Nuppu oli ihan innoissaan ja hyppäs heti mun perässä uimaan. Fionaa sai vähän patistaa, mut se ei nyt muutenkaa tee mitää muutaku syö ja nuku jos ei oo pakko. Tälläsen kesän jälkeen en odottanutkaan et vesi ois ollu hirveen lämmintä, mut ei ollu niin kylmääkään ku ois voinu. Ihanasti ilta-aurinko lämmitti eli ei tarvinnu palella yhtään. Vaikka oli ilta, niin ranta oli ihan täynnä ihmisiä edelleen, onneks löydettiin tollanen kiva spotti ilman ketään ni sai rauhassa uiskennella koisujen kanssa :)

On Sunday evening we drove to Sisjön’s lake to swim a little with the dogs. Nuppu was so excited and jumped to the water right after me. Fiona wasn’t so happy about swimming, but she is never happy about anything else than eating and sleeping. After this bad summer I didn’t expect the water be so warm, but it actually wasn’t that cold I thought it would be. Evening sun was still really warm so we didn’t have to feel cold at all. Even though it was evening, the beach was still full with people. Luckily we found a nice spot without anyone so we could swim with the dogs :)

DSC_0051 DSC_0055 DSC_0059 DSC_0066 DSC_0069 DSC_0075 DSC_0081
Säätiedotusten mukaan kesä loppuu tänään, kumpa tää kesä jatkuis ikuisesti en oo valmis viel syksyn tuloon :( Ois niin paljon viel kaikkee tehtävää kesäsäissä! Ehkä helteet palaa taas viikonpäästä niin päästään taas uimaan, aurinkoa ottamaan ja terdelle chillailemaan.. :)

According to the weather forecast summer is gonna end today. I hope this weather and summer lasts forever I’m not ready for autumn yet, I have so much things to do still. Well maybe summer is back again after this week so we can go to swim, do some sunbathing and go to the terrace to chill and enjoy the sun.. :) Let’s hope so!

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s