Food bag

 

Sain ihan parhaan synttärilahjan mun rakkailta työkavereilta, iso kassi täynnä ruokaa ja reseptit alkuruokaan, pääruokaan ja jälkkäriin. Ihan sairaan hyvä idea, koska vaikka tykkään tehdä ruokaa ni harvoin tulee silti kokeiltua erilaisia mausteita ja jotain ruoka-aineita mihin ei oo niin tottunu. Nytku oli kaikki valmiina pussissa ja reseptitki paperilla ni ei vois mennä yhtää helpommaks. Ja mikä parasta, kaikki nää resepit osu ihan nappiin! Ihan sairaan hyviä ruokia, etenki alkuruoka ja jälkkäri. Alle laitoin reseptit mitkä sain ja muutaman kuvan alkuruuasta ja pääruuasta. Jälkkäri saakoon ihan oman postauksensa <3

I got the best birthday gift from my colleagues, a big bag full of food and recipes for appetizer, main course and a dessert. Such a good idea, because even though I like to cook really much and I do it everyday, there is still a lot of spices and stuff which I don’t use. Now when everything was all ready to go in a bag and recipes written on a paper it couldn’t go any easier. And all of these recipes were soooo good! Especially the soup and the dessert. Under here I put the recipes I got and a few pictures of the soup and the main course. The dessert will have it’s own post <3 The recipes are only in Finnish, sorry :)

Parsakeitto (Asparagus soup)

DSC_0001 DSC_0002 DSC_0005
Haudutetut porsaankyljykset (Baked pork chops)
DSC_0007 DSC_0006DSC_0010

 

Jos on vaikeeta keksii synttärilahjaa tai muuta lahjaa jollekkin ni todellaki suosittelen tätä. En oo ikinä saanu vastaavaa ja en oo kyllä tullu ajatelleekskaan. Säästi niin paljon aikaa ja hermoja, kun ei tarvinnu käydä kaupassa ja miettiä mitä sitä söis taas. Niin paljon onnea tuo myös tälläset arjen helpottajat eikä aina vaan se materia ;) (Vaikka rakastanki myös lahjaks saamiani koruja ja muita………….)

 

If it is difficult to come up with a birthday present or other gift to someone I really recommend this one. I’ve never got this before and I haven’t even thought about it. Saved so much time and nerves, when you didn’t have to go to the store and think about what food I should make. These kind of gifts brings so much happiness to me, it doesn’t always have to be only materialistic stuff ;) (Although I really love all the jewelries, perfumes and other stuff I got …………. )

 

<3: Roosa

Advertisements

One thought on “Food bag

  1. Pingback: Granita |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s