Apps and updates

11950850_10153464118051236_633491849_n
Kai kaikki huomas jo Instagramin ja Whatsappin uudet päivitykset?
Instassa nykyään saa suoraan tehdä kuvakollaaseja ja muokata niitä. Oon ollu niin laiska tekemään tätä eka jollain toisella appilla ja sen jälkeen siirtää instagramiin ja huomata lisäysvaiheessa, että kuva on väärän kokonen sinne ja taas muokata kokoa jollain kolmannella appilla.. Nyt pitkiä tai leveitä kuviakaan varten ei enää tarvii erikseen omaa appiansa muokkaamaan sen instagramsopivaksi vaan seki hoituu suoraan sielä. JES! Elämä taas helpottu kaikilla.
Whatsappiin saatiin vihdoin emojit monelle eri ihonvärille. “Eiks muka oo ennen ollu teillä LOL mulla näkyny jo IKUISUUDEN!” sanoo kaikki iPhonen omistajat. Ei ollu kaikenvärisiä hymynaamoja, mutta ketkäs sai samassa rytäkässä keskarin? Ja kaikenvärisenä vielä? Jep. Voi hyvillä mielin laittaa keskariemojia iPhone omistajille ku niillä näkyy vaan neliö (ainakin vielä (ainakin mun kavereilla, voi olla ettei ne osaa vaan päivittää…..)).

Everyone probably already saw the newest updates for Instagram and WhatsApp?
Now on Instagram you can make photo collages and edit them. I’m so lazy to make the collage first with some other app then open it on Instagram just to see that the image is wrong size to Insta and then again you have to modify the size with some other app.. That’s why I never do it. Now the too long or wide images you can edit straight on Instagram, don’t have to use another app for that. JES! Life is so much easier once again.
WhatsApp finally got emojis in different skin colors. “You got different skin colors NOW? Really?! LOL We have had them for ages already!!” all the iPhone owners say. Okey we didn’t have all the different skin colors before, but guess who got the middle finger emoji now? And with all the skin colors? Yep. So nice to put the middle finger emoji to all the iPhone owners because they only see a square (at least my friends, it may be that they just don’t know how to update…..)

11938069_10153453479991236_991810683_n
Whatsappista ja Instagramista Snapchattiin. PARAS_IKINÄ. Muistan aluks ku latasin sen, ni vihasin ihmisten MyStoryjä, enkä ikinä kattonu niitä. Nykyään oon ihan koukussa, miten voikaan ihmisten perusarki olla niin mielenkiintosta. Kaikkien aikojen paras mystoryilijä on ehdottomasti Niko_Saarinen, sitä ei voi selittää tähän se on vaan pakko käydä ite kattomassa, iha mieletön. Räät lens bussissa edessä istuvan niskaan ku räkätin sen jutuille. Ja sairaan hyvä Snapchatissä on myös se, ettei puhelin täyty kavereiden ruokakuvista sun muista ku nykyään kaikki jonninjoutavat tulee snapissa, mistä ne katoaa itekseen.
Tosiaan tosta kuvasta mun pitiki kertoa, mutta saitte ensiks ylistyspuheen Snapistä olkaapa hyvät. Oon tasan kerran aikasemmin törmänny Fionan näköseen koiraan (Sini Sabotagen koira.. :D) ja nyt täällä Göteborgissa oli karannu Fiuskin kaksoissisko. Se oli jolkotellu ympäri keskustaa kilometri tolkulla ennenku se saatiin kiinni. Onneks saatiin ennenku kukaan ajo päältä.

From WhatsApp and Instagram to Snapchat. It’s the BEST_EVER. I remember when I first downloaded it, I hated people’s MyStories and I never watched them. Now I’m so hooked, how can people’s normal days and daily basis be so interesting. I follow so much people, my friends, bloggers, actors etc. Another good thing is that people don’t send boring pictures to you in WhatsApp or something anymore so your phone doesn’t get full of them. Snapchat deletes them by itself. So easy, again.
I was supposed to tell you about the picture above but instead of that you had to read why I love Snapchat. Anyway, only once before I’ve seen a dog who looks like Fiona and now in Gothenburg a dog who looked exactly like her had ran away. She had ran around the city center for many kilometers before someone caught her. I’m so happy no one drove over her or something and she is save now.

Jostain syystä kamera ei oo pyöriny mukana ollenkaan eli ei oo ihan hirveen kivoja kuvia nyt jaettavaks tänne. Tolla alkaneella syksysateella on osuuttaan asiaan >:( Myöhemmin tulossa jääkahvi- ja jälkkärireseptejä <3

For some reason I haven’t had my camera with me lately, the autumn rain which started few days ago might have something to do with it >:( Later I will share some ice coffee and dessert recipes <3

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s