Granita

Kerroin täällä aikasemmin kun mun kaverit osti mulle synttärilahjaks ison ruokakassin täynnä ruokia ja mausteita ja reseptit 3 eri ruokaan. Aikasemmin näytin teille jo alkuruuan ja pääruuan elikkä tässä tulis jälkkäri;

I told you earlier (here) about a birthday present I got from my friends. A big bag full of food, spices and recipes. I showed you the soup and the meat main course before so here comes the dessert; 

DSC_0014

DSC_0001 DSC_0002 DSC_0005 DSC_0013
Oon aina ollu makeiden ja suklaisten jälkkäreiden ystävä, mutta tän jälkeen taidan aina tilata ja tehdä enemmän hedelmäisiä herkkuja! Oli niin hyvää ja freshiä. Tota vois kauhoo aamusta iltaan viikosta toiseen. Todellaki suosittelen, varsinki jos tekee illallista kavereille, kukaan ei voi olla tykkäämättä.

I have always liked really sweet desserts especially desserts with chocolate but after this I think I’m only gonna order and make fruity desserts. This was so good and so fresh. I could eat this from the morning till the evening all day everyday. I totally recommend, especially if you’re making dinner for your friends, everyone must like this one.

 

<3: Roosaherkkusuu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s