Poor little finger

Huh mikä viikko ja viikonloppu takana. Paljon töitä, monta kilometriä pyöräilyä ja muutama sairaalakäynti. Tiistaina mun yks sormi turpos palloks ja oli iha helkkarin kipee, särki vaa kokoajan ja sattu vaikka en koskenu sillä mihinkää. Kituuttelin perjantaihin kunnes menin lääkäriin ja pääsinki suoraan käsikirurgin luokse. Sain antibiootit ja sunnuntaiks uuden ajan. Noh tänään menin sinne pelkoperseessä, koska se lääkäri pelotteli vaikka millä kynsienpoistolla ja muilla kauhuskenaarioilla sillon edellisellä kerralla. Laitettiin koko käsi puuduksiin ja avattiin veitsellä ja sen enempää en halunnu tietää (paitsi että kynnen sain pitää). Lopputulos on sormi paketissa ja vahvat kipulääkkeet messissä. Mitä tästä opimme, ÄLÄ REVI KYNSINAUHOJA!!!! :D

What a week and a weekend! A lot of work, many kilometers by bike and few visits at the hospital. On Tuesday my finger swelled a lot and it hurt a lot too even though I didn’t touch anything. I waited till Friday before I went to see a doctor. He gave me antibiotics and said I need to come back on Sunday. Went there today and I was so scared cause he said we might need to take my nail away????! He put some local anesthetics to my hand and cut something. I really don’t know what and I don’t want to know. Anyways, can’t use my finger now and have to go back there again on Tuesday. What did we learn from this? DON’T RIP YOUR CUTICLES!!!!!!!!!!! :D


DSC_0050DSC_0090Eilen pidettiin girls’ day Jessican luona Kullavikissä, käytiin ostaa paljon herkkuja, käveltiin koirien kanssa rannassa ja vuokrattiin leffa (joo I know, kuka vuokraa leffoja……?). Otettiin tahalleen joku ihan paska teini high school leffa mitä miehet ei ikinä suostuis kattoo ihan vaan koska voitiin eikä kukaan valittanu vieressä. Niin rentouttavaa istuu tuolla rannassa ja katella maisemia ja illalla lökärit jalassa sohvalla Ben&Jerry’s kädessä ja paskaleffa pyörimässä.

We had a girls’ day yesterday with Jessica at Kullavik. Went to buy a lot of candy, took a long walk with the dogs and rented a movie (I know, who rents movies…?! :D). We took a crappy teenager high school movie what men would never watch with us. We chose it just because we could. No one there whining. It was so relaxing to sit on the beach and watch the nice view and then later on in the evening lay on the couch, sweatpants on eating Ben&Jerry’s and watching a crappy movie.


DSC_0061DSC_0088
DSC_0039
DSC_0091
DSC_0056Mulla on teille ihan sikana ruokajuttuja tulossa, eli jos ei ruoka kiinnosta ni ei kannata lukee ainakaa viikkoon! Ehkä keksin vähä jotai muutaki sinne väliin.. ;) We will see! Hyvää alkuviikkoa kaikille nauttikaa alkusyksystä <3

I have so much food things and recipes coming up for you! If you don’t care about food and recipes I recommend not to read this at least for a week. Maybe I will write something else for you too.. ;) We will see! Have a great week everyone and enjoy the beginning of Autumn <3

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s