Noodle Salad

DSC_0009 DSC_0011 DSC_0013
Tähän nuudelisalaattiin tuli sokeriherneitä, paprikaa, porkkanaa, pinaattia, punasipulia, korianteria, nuudeleita ja päälle seesaminsiemeniä. Kastikkeeksi tehtiin ite sekotus seesamiöljystä ja jostain en kuollaksenikaan muista enkä löydä sitä reseptiä enään…… :D Ihan sairaan hyvää ja täyttävää, suosittelen jos alkaa perus kurkku-tomaatti-salaatti salaatit kyllästyttää :)

To get this noodle salad we mixed sugar peas, peppers, carrots, spinach, red onion, coriander, noodles and topped it with sesame seeds. For the dressing we made a mix of sesame oil and something but I can’t remember what and can’t find the recipe anymore… :D It was sooo good, I really recommend if you are tired of basic tomato-cucumber-salad salads :)

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s