Loppis på jobbet

DSC_0016

Yks aamu mun ihana työkaveri raahas ison ikeakassillisen vaatteita töihin johon kaikki naiset hyökkäs ku lokit ja nappas parhaimmat. Melkeen koko kassi tyhjeni, ja seuraavina päivinä kaikki muutki teki saman eli tyhjens kaappinsa raahas ne töihin. Oli maailman paras idea ikinä, sain itelleniki isot kassit ihania kuteita ja kaikki yhteensä tyyliin alle 20eurolla. Plus, maapallo säästyy ku kierrätetään ;) Esim. tässä mun päällä oleva valkonen paita oli yks näistä löydöistä josta tosiaan maksoin 2€. Ja mä oikeesti vihaan kirppiksiä ja niiden hajua, mutta nää kuteet ei haise ja se, että tunnen niiden edelliset omistajat ni tekee asiasta vieläki mielekkäämpää. Suosittelen kokeileen!! Ainoo kuka tässä kärsii on meidän esimies, joka ei ihan hirveesti tykkää siitä, että toimisto täyttyy kaiken maailman rytkyistä ja työntekijät keskittyy kaikkeen muuhun ku siihen oleelliseen.

One morning my dear colleague brought a big IKEAbag to work with full of her clothes she wanted to sell. Of course all the ladies in the office ran to the bag and took all the best ones. The whole bag was almost empty after all, and all of us did the same on the next following days, emptied our closets and brought them to work. The best idea ever, I got so much nice clothes and I paid probably less than 20euros. With that money you get like one T-shirt from Gina Tricot. Plus, we save the earth when we recycle ;). For example the white top in these pics I bought from my friend and paid like 2€ for it. I usually hate flea markets and the smell in there, but like this is nice. The clothes don’t smell and you know who has wore it before you ;). I really recommend to try. The only one who is suffering from this is our supervisor who is not so happy when the office is full of clothes and everyone focuses more everything else than working. Sorry!

 

DSC_0025
DSC_0017
 “One woman’s trash is another woman’s treasure.” — Charlotte York

DSC_0026

Enään pari päivää ni pääsen Suomeen! Nyt sitä Pätkis jätskiä ois paree olla laarit täynnä, viimeks oli meinaa loppu ku kävin. Ihana nähdä perhettä ja ystäviä, vaikka taas tuntuu ettei noi 4 päivää riitä mihinkään :( Parempi sekin ku ei mitään. Kohta nähdään <3

Only few days till I go to Finland. So nice to see my friends and family, even though it feels like 4 days is not enough :( Better than nothing! See you soon <3

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s