Little more from Finland

DSC_0023
Pari sisäkuvaa siitä pommitetusta 500v. eKr. rakennetusta talosta Suomenlinnasta. (Toivottavasti kaikki tajus et toi oli vitsi ja mulla on tosi usein tapana liiotella eli ei kannata uskoo kaikkee mitä tänne kirjotan) En viittiny kauheesti ottaa, en tienny tykkäiskö talon asukkaat.. :) Kunnon kesämökkifiilis tulee noista. Paitsi tossa alemmassa ku siinä näkyy koko rakennus, harvemmilla tollanen linna kesämökkinä. Tai ei sitä tiiä! Pikkuveli otti pari kuvaa musta talon eessä yks aamu, nää tais olla ainoot normaalit kuvat ja loput oliki sit sellasii mis se oli tsuumannu mun naamaan niin pitkälle ku pystyy jne.

Few photos from inside of the house in Suomenlinna. The house which was built 500 years before Christ and bombed after that and built back together. (I hope everyone understood I was joking, I’m joking pretty much so don’t believe everything I say) I didn’t want to take lot of pictures, I don’t think the owners would like that so much.. :) I get a summercottage feeling from that house and these pics, except the last one. Usually people don’t have that kinda castle as a summercottage. Or you never know ;). My little brother took few pictures of me one morning, these were the only good ones, in the others he had zoomed to my face so you could only see my eyes, nose and mouth…. So typical haha!

DSC_0076

DSC_0077

DSC_0026

Toi musta mekko on mun uus lemppari, sopii arkeen ku juhlaanki riippuen mitä asusteita käyttää. Toi oliki mulla tyyliin jokapäivä Suomessa päällä, säästi matkalaukku tilaa! Vaihdoin vaa juttuja sen ympärillä. Se on Nelly.comin syysmallistosta ja maksaa vaan 22,95€.

That black dress is my new favorite, it fits to everything. Just change accessorizes around it. I had that on almost everyday in Finland, saved a lot of room in my luggage! I just changed things around it. I bought it from Nelly.com and it’s from the new Autumn collection and it costs only 199kr.

Enjoy the sunny weekend <3

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s