Day off

DSC_0040

Vaikka vihaanki olla töissä lauantaina, niin aina välillä on ihan kiva saada vapaapäivä viikolle. Saa hoidettua kaikki asiat ja tulee muutenki tehtyä paljon juttuja. Yleensä viikonloppusin vapaat saattaa mennä vaan makoiluun, mut varmaan sit arkena vaikka onki vapaa ni on niin arkifiilis et kokoajan tekemässä jotain. Viime pe oli tosiaan vapaa ja käytiin Jessican kanssa vähän shoppailemassa ja fikalla keskustassa.

Although I hate to work on Saturdays, from time to time is nice to get a day off during the week. I always get a lot of stuff done then, usually if I have weekends free I just lay down on the couch. Last Friday I had a day off and went to do little shopping with Jessica to the city.

DSC_0089DSC_0087  DSC_0086DSC_0094
Sain tän ihanan rannekorun Heidiltä, joka myy kaikennäkösiä koruja joka lähtöön. Kuolaan noita aina sen nettisivuilta ja voisin ostaa kaikki! Mun lempisarja Energetixiltä on Poetic Dreams !
Mun ranteessa oleva koru on tämä ja siihen saa tilattua erivärisiä hihnoja :) Heidiltä saa ostettua koruja Suomeen tai Ruotsiin ja millä kielellä tahtoo ;) Hänen kanssaan asiointi on myös tosi kivaa ja helppoa, asiakaspalvelun ammattilainen siis!

I got this bracelet from Heidi who sells all kind of jewellery. I always check them from her website and I could buy them all. My favorite collection from Energetix is Poetic Dreams! The bracelet is from that collection and you can find the centre element here.  You can also buy the straps in different colors. From Heidi you can order jewelries to Finland and Sweden and she talks Swedish, Finnish and English ;) She is such a wonderful person, so easy to communicate with her so I totally recommend!

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s