Röda Sten

DSC_0030

Nyt on varmaan mun lempparikuvat koko blogissa ikinä ja kiitos kaikista kuvista kuuluu Sinille. Ajettiin ykspäivä semmoseen paikkaan ku Röda Sten, se on tommonen taidehalli jonka sisällä taidenäyttelyt vaihtuu ja ulkopuoli on tommonen ku näissä kuvissa. Sielä oli kundeja sprayjailemassa nytki noita seiniä, et varmaan aika usein ulkoseinienki kuvitus vaihtuu. Ihan sairaan magee mesta Götajoen varrella, sielä oli paljon ihmisiä juoksemassa, ottamassa kuvia ja muuten vaan hengailemassa.

These are probably my favorite pictures ever in my blog and thanks for all the pictures goes to Sini. One day we drove to this place called Röda Sten. It’s like art exhibitions inside and outside it looks like in the pics. A really great place next to Göta river, there were a lot of people running, taking pictures and just hanging out.

DSC_0017
DSC_0018

DSC_0016

DSC_0023
DSC_0056

DSC_0057

Nyt mulla on ihan hirvee flunssa, kaikki duunistaki ollu viimeaikoina saikulla flunssan takia ja nyt vissiin mun vuoro. Ärsyttävää kattoa ku ulkona paistaa aurinko ja ite pakko möllöttää vaan sisällä.
Anyway, mitäs tykkäätte kuvista?

I have a horrible flu at the moment, almost all of my co workers have been on a sick leave lately because of a flu and I guess now it’s my turn. So annoying to look outside and see the sun shining and then I just have to sit inside.
Anyway, do you like the pictures?

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s