Sweaters and views

DSC_0060

Ku puin nää kuteet päälle ni oli niin epämukava olo ja en tuntenu itteeni yhtään itekseni. Oon nähny niin monella pooloneuleita ni oli tietty pakko saada itelleniki, mut hetiku vetäsin ton päälle ni tuli mieleen vaan kutosluokan luokkakuva ku jokatoisella oli vastaava nuhjusena ja viininpunasena versiona päällä. Toisekseen toi hame lens tuulenmukana kokoajan eli kaikki muut paikalla olijat näki ainaki kerran mun hameen alle. Sit viimesenä noi ylipolvensukat, kaikilla ne näyttää musta ihan sika kivalle, mutta ku ite vedin ne jalkaan ni tuli vaan olo ku oisin joku Aasialainen aikuisviihdetyöntekijä. Joku pikkupoikaki huus “NUKKE!” ku käveli mun ohi tarharyhmänsä kanssa ja tarhatäti alko nauraa nii pahasti ettei saanu sanaa suustaan. En nyt sit tiiä oliks toi negatiivinen vai positiivinen asia….. :D Mut ihan kivat näistä kuvista ainaki tuli, vai mitä ootte mieltä?

These clothes are totally out of my comfort zone and I didn’t feel like myself at all. I have seen so many people wearing those turtleneck sweaters and they always look so good but when I put mine on I couldn’t stop thinking about the group picture from 6th grade when everyone had a turtleneck sweater. Secondly, that skirt was flying with the wind and all the others around there saw under my skirt at least once. Last but not least those overknee socks, when I see people wearing them I absolutely love them but when I put them on I felt like an Asian adult entertainer. Even a little boy shouted “A DOLL!” when he saw me, and his day care teacher was laughing so much she couldn’t say a word. I’m not sure if that’s a positive or a negative thing……… :D Anyway, I still like these pics a lot! What do you think?

DSC_0076

DSC_0094
DSC_0085

DSC_0092
Mutta eks ookki ihanat maisemat? Keillers puistosta pääsee kiipeemään ylös tonne näköalapaikalle, mistä onki iha älyttömät näkymät, näkyy joka suuntaan vaikka kuinka pitkälle. Keillers puisto sijaitsee Hisingenissä, eli vähän hankalalla paikalla, mutta onneks mun työpaikka on ihan siinä vieressä. Oonki pari kertaa käyny lenkillä tuolla töiden jälkeen, kivaa vaihtelua normi lenkkipolkuihin!

What do you think about the view? So beautiful! In Keillers park you can climb up and see the whole Göteborg. Keillers park is located in Hisingen island so it’s not so nice and close, but gladly I work right next to it. I have been running there few times after work, nice change sometimes.

DSC_0074

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s