Anniversary

DSC_0008

Meillä oli viikonloppuna vuosipäivä jota juhlistettiin vähän koko viikonloppu. Perjantaina tehtiin tapaksia ja juotiin viiniä, lauantaina vietiin koiralapset mummolaan hoitoon, korkattiin kuohari ja illalla mentiin Gothia Towersin Heaven23:hen syömään. Otettiin neljän ruokalajin illallinen ja siihen kuuluva viinipaketti. Oli vasikan poskea, ankan maksaa, kalaa, mätiä ja vaikka mitä. Ja ihan mielettömän hyvää, viinitki matchas just eikä melkeen.

We had our anniversary this weekend so we celebrated a little the whole weekend. On Friday we made some tapas and drank some wine, on Saturday we took the dogs to their grandparents, opened a bottle of sparkling wine and went to have a dinner in Gothia Tower’s Heaven23. We took a menu with 4 different courses and different wines. We got some veal cheek, duck liver, fish, roe etc. Everything was so damn good!!

CSC_0018


12064089_10153548565731236_51333343_n

12048813_10153548565826236_132229762_n


Ihan mielettömät näkymät tuolta 23 kerroksesta, ollaan kerran aijemmin käyty tuolla ja saatiin sillon maisemat Lisebergiin päin, nyt onneks ihan toiseen suuntaan. Näky niin pitkälle ja tosi kiva nähdä ku ilta muuttuu yöksi. Niin nätti taivas! Pari alinta kuvaa on mun puhelimella otettuja, siks ei kauheen huippulaatua.

So crazy view from the 23rd floor, we have been eating there once before and then we got the view over Liseberg and now something different. We could see so far and so nice to see the evening turning into a night. Such a beautiful sky! Couple photos in the end I took with my phone so not so good quality.


<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s