Travel plans

DSC_0019

Takasinheitto näihin syksysiin kuviin mitä napattiin Sinin kanssa ennenku tuli näin kylmä ja pysty pitää vielä tollasia kenkiä ja hengailee topissa ulkona. Suomessa vissiin alko nää talvisäät jo jokuaika sitten, tänne tuli vasta ihan pari päivää sitten sellanen sää, että pitää pistää syystakin vetskari kiinni. Eli plussan puolella mennään vielä aamusinki melkeen kymmenessä asteessa, mutta ei tääkään ikuisuuksiin kestä. Siks onneks varattiinki jokuaika sitten matkat Egyptiin marraskuun alkuun ;) Viikoks sinne lihomaan all inclusiven, neljän uima-altaan ja meren äärelle. Sillon aijon unohtaa työt, tän pimeyden ja kylmyyden ihan täysin koko viikoks. Voisin ehkä ekaa kertaa elämässäni kokeilla jopa laittaa WiFit ja kaikki pois päältä ees päiväks. Varmaan aika rentouttavaa!

A throwback to these Autumn pics we took with Sini one day when you could still go out with those kinda shoes and without a jacket. I heard that in Finland you have had it pretty cold for a while already, here it started few days ago that I couldn’t walk around my Autumn jacket open anymore. It’s still plus degrees all the time, almost +10 degrees in the mornings as well. But this is not gonna last forever and that is why we booked a trip to Egypt a while ago. We will go there in the beginning of November and we have all inclusive, a hotel with 4 pools and it’s on the beach. Then I’m just gonna relax, forget about the coldness and darkness. I think I’m even gonna turn my phone off and don’t use any WiFi for at least a day. Let’s see how that goes ;)

DSC_0023

Ja taas näitä ei-pääkaupunkiseudulla asumisen huonoja puolia, jouduttiin ostaa toi matka Köpiksestä, eli pitää ennen 6 tunnin lentoa ajaa muutama tunti ensin sinne ja takas vielä kamalampaa kun ihan väsyneenä “pitkän” lennon jälkeen onki viel tuntien automatka kotiin. Kun joku kysyy onko ikävä Suomea ja viihdynkö täällä, ni todellaki viihdyn ja ei oo muuta ikävä ku pääkaupungissa asumista! En oo tottunu tähän, että aina saa tarkistaa onko jotku siistit jutut omassa kaupungissa, kaikki keikat ja parhaimmat matkat on pääkaupungeissa. Suostuiskohan mun mies muuttamaan Tukholmaan, mua ei tarvis meinaa pyytää montaa kertaa…. ;)

And again one bad thing about not living in the capital city, we needed to take the trip to Egypt from Copenhagen. So before the 6hrs flight we need to drive few hours there and when we come back, after “a long” flight still need to drive some hours to get home. When someone ask if I like it here and if I miss Finland, yes I love it here and I don’t really miss Finland but I really miss living in a capital city!! I’m not used to this, always have to check if some nice stuff what comes to Sweden comes to your city, all the coolest concerts are and the best trips leave from the capital city. I wonder if my man is willing to move to Stockholm someday, I’m ready anytime .. ;)

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s