This week

12166100_10153560870816236_1081765291_nMeillä oli Suomibileet torstaina duunissa, koska ollaan nyt toimittu tasan vuos Suomen puolella ja hyvin on skulannu, monta vuotta vielä edessä toivottavasti. Meijän toimisto tosin täällä Ruotsissa mut anyway! Saatiin iso paketti täynnä suomalaisia herkkuja, kaikki mun lempparit. Oli Pätkistä, Mariannee, ruissipsejä, Fazerin sinistä, tummia hapankorppuja, hopea toffeeta jne. Vedettiin kaks päivää ihan hirveet sokeripärinät ja nyt vihdoin tajuun mitä tarkottaa ku jengi sanoo et lapset on sokerihumalassa. Olin koko torstain ja perjantain ihan sekasin.

We had a Finnish party at work on Thursday because it was our one year anniversary. Our office is in Sweden but we work for Finland, little confusing but anyway. We got a big box with a lot of sweets and cookies from Finland, all of my favorites! I didn’t eat anything else than candy on Thursday and Friday and now I understand when people say kids might get a “sugar rush”. I went totally out of control both days.

12167451_10153560870836236_1440807267_n 12170382_10153560870886236_657022305_nMuutama muu random kuva mun puhelimesta tältä viikolta, syötiin melkeen koko viikko pelkkää kasvisruokaa. Oon niin ylpee mun lihansyöjä miehestä joka on suostunu syömään näinki paljon kasvisruokaa ja ostaa nykyään automaattisesti ite kaikki tuotteet kaupasta ekona <3

Couple of other random pics from my phone I have taken this week. We ate almost only vegetarian food the whole week. I’m so proud of my boyfriend who always eats so much meat, that he is willing to eat all of these vegetarian meals with me. He also buys only organic things from the grocery store nowadays <3
12166475_10153560870766236_1913034199_n
Käytiin tänään Rebeckan ja Linan kanssa sunnuntaikävelyllä koirien kanssa, oli ihana päästä juoruu ja vaihtaa kuulumiset. Päätettiin, että tehään sama joka sunnuntai tästä lähtien. Asutaan melkein naapureina ja meidän poikaystävät on parhaimpia kavereita, ihan täydellistä! Oon aina toivonu, että löydetään mun kavereiden kanssa poikaystävät jotka on kavereita ja muutetaan kaikki naapuritaloihin. Nyt vaan muutin tänne ja yhtäkkiä se mitä oon aina toivonu onki totta ku tutustuin näihin ihaniin tytsyihin.

I had a walk with Rebecka, Lina and the dogs today, it was so nice to catch up with these beautiful ladies. And we decided we will do this every Sunday from now on. We live almost as neighbors and our boyfriends are bestfriends, how perfect is that. I have always hoped that my friends and I will get boyfriends who are friends and we will all move to the houses next to each other. Now I just moved here and all of the sudden all this happened. A dream come true haha!!

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s