Sunday chillin’

DSC_0079
Ihanaa ku kelloja siirrettiin taaksepäin! Heräsin 07:00 iha pirteenä, ja nyt kello on vasta 15:00 ja oon kerenny tekee ihan sikana kaikkee. Aamulla kävin tunnin kävelyllä koirien kanssa heti ku herättiin, sit lähettiin ajaa Sebben kans Ikeaan brunssille ja oltiin sielä heti ysin jälkeen ja tajuttiin et se aukee vasta 10.. Noh ajettiin kaupan kautta kotiin ja tehtiin oma kroisantti, juustosämpylä, vohveli ja Nutella brunssi kotona. Oon edelleen ihan täynnä ku syötiin niin paljon. Puolilta päivin kävin Linan ja Rebeckan kanssa perus sunnuntaijuorukävelyllä koirien kanssa ja innostuttiin menee toinen rundi tollasella luontopolulla ku oli juorut niin kesken ku ois pitäny kääntyy kotiin. Sieläki meni melkeen 2tuntia ihan siivillä. Kohta aletaan tekee aikasta illallista ja sit käyn laittaa kynnet! Ihanaa! Oon niin pitkään taas halunnu mut en vaa saa aikaseks. Nyt vihdoin siis. Näytän sit kuvia mun timanttikynsistä ;)

So nice that the clocks moved one hour backwards. I woke up at 07:00 and I wasn’t tired at all anymore and now the clock is only 15:00 and I have done a lot of stuff today. In the morning after we woke up I took a long walk with the dogs and then we drove to Ikea for a brunch and we were there right after 09:00 and then we realized that it doesn’t open until 10:00.. We decided to drive to the store to buy our own croissant, cheese sandwich, waffle and Nutella brunch. I’m still so full because we ate so much haha! At noon I met with Lina and Rebecka and we took a long walk with the dogs. So nice to hear the latest rumors haha! Almost 2 hours just flew by with these funny girls. Soon we will start preparing early dinner and then I will go and get my nails done. So nice!! I have been wanting them for so long but I’m always too lazy just to do it. But now I will. I will show you pictures of my new diamond nails later ;)

DSC_0080 DSC_0083 804547_10153572868096236_255226367_n

Lina <3
Lina <3
Rebecka och Lina <3
Rebecka och Lina <3

Oli mielettömät näkymät tuolta ylhäältä, näki koko Mölndalin. Muutenki tykkään ihan sikana kävellä tuola Safjälletissä oli vuodenaika mikä tahansa. Nyt lehdet vaa leijaili ja näki kaikki mahdolliset syksynvärit, oli vihreetä, keltasta, oranssia ja punasta. Huh <3

It is a crazy view over the whole Mölndal up there. I really like to walk in Safjället, so calm and pretty. Today we saw a lot of Autumn colors around, it was green, yellow, orange and red. So nice <3

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s