Busy week

DSC_0068Oon ollu viikolla niin kiireinen, etten oo mitään kuulumisia kerenny kirjottaa tänne! Joka päivä töissä tottakai, ja viime viikolla oli joka iltaki aina jotain, ettei mitää oo kerenny. Tuleva viikko kans tosi kiireinen ja sit mennäänki jo Egyptiin. Nyt onneks on tohina päällä ja sormet sauhuu tänne kaikkee. Muutama resepti ja muita juttuja siis tulossa ;)

I have been so busy lately, haven’t got any time to write anything here. Last week I was working everyday of course, and had a lot of stuff to do after work as well. Next week I’m gonna be busy as well and then I will go to Egypt. So now I have a lot to tell you, gonna be few recipes and other stuff coming up so stay tuned ;)

DSC_0077

Hurahdin yks päivä siihen uuteen sovellukseen “Wish” ja tilasin kaikenmaailman kuraa Kiinasta. Toi musta crop top mikä mulla on näissä kuvissa on mm. sieltä ja makso ehkä 2€? Oon pitäny sitä jo kahdesti ja edelleen on ehjä mikä on hyvä juttu ku kuullu muilta kokemuksia noista. Viimeks näin jonkun paidan minkä mun kaveri oli ostanu sieltä ni langanpätkät vaa roikku ja oli muutenki iha oudon mallinen jne. Omat kokemukset on ainaki tähä mennessä ollu hyvät! Sebbeki tykänny sen euron kollari shortseista mitkä tilasin sille. Jos jotku ootte tilaamassa ni kannattaa kattoo kommentteja muilta niistä koista, toi munki toppi on vissii kiinalais kokoo L ja hyväku mahtu käsivarret sisää ja kaikki varmaa tietää mun rimpulakädet…

One day I got crazy with this app called “Wish” and I ordered a lot of trash from China. That black crop top what I have in these pics I ordered from there and it cost like 2€? I have worn it twice and it’s not broken yet, that’s a good sign! I have heard a lot of bad stuff about those, once I saw a top my friend ordered from there and the shape was so weird and it was so bad quality. I’m glad I got only good stuff! Even Sebbe liked his homeshorts I bought from there. If you are gonna order something, check the comments of the sizes. That top I ordered is Chinese size L and it was hard to get arms in even for me and everyone knows my arms are kind of tiny haha.. :D

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s