Last Saturday

12175998_10153572870281236_441283961_o

Kuvissa pieni throwback viime perjantaihin kun käytiin tyttöjen kanssa vähän ulkona. Oltiin alkuilta Kullavikissä Jessican luona ja myöhemmin mentiin tietty Avenyelle sellaseen paikkaan ku Park Lane (niinku aina haha!). Tykkään siitä koska se on niin iso ja avara, tuntuu että kaikki muut paikat täällä on kauheita sokkeloita eikä niissä oo kiva käydä. Plus, Park Lanessa on erillinen puoli ysärimusalle, parasta!!

Little throwback to last Saturday when we were out with the girls. First we were at Jessica’s place in Kullavik, then we went to Park Lane in Avenyn. I like that place because it’s so big and open! Plus they have different side for 90s’ music, love it! ;)
12171757_10153572870236236_843166231_o Oon taas keksiny uuden innostuksen joka on tällä kertaa Kayla Itsinesin Bikini Body Challenge! Alotin sen treeniohjelman tällä viikolla ja ei oo ikinä varmaan ollu lihakset näin kipeet. Mä aina keksin näitä uusia innostuksia ja lopetan ne yhtä nopeesti ku alotan, esim viimeks ku kuulutin täällä et alan urheilee 4 krt viikossa ni siis sehän kesti sen viikon. Mut tää tuntuu ihan sairaan kivalta, varsinki ku ihana Olivia alotti tän mun kanssa ja käydään aina yhessä salilla treenaamassa. Joka päivä ja joka viikko eri jutut ni pysyy mielenkiinto yllä. Kerron teille sit 12 vk päästä miten meni ;)

Again I have a new thing I’m excited about, and this time it’s Kayla Itsines’s Bikini Body challenge! I started her training program this week and I have never had this much pain in my muscles. I always get excited about different things and the excitement always ends as soon as it started. Last time I said I’m gonna workout 4 times a week, and that lasted one week. But this one feels really good! First of all, I have a friend Olivia who is doing this with me so we always go together to the gym, plus the workouts change everyday and every week so I wont get tired of doing the same over and over again. I will tell and show you in 12 weeks how did it go ;)
12177644_10153572870176236_250256562_oNyt ollaan myös otettu tarvittavat rokotukset ens viikon Egyptin reissua varten, huomenna sit viel apteekista hakemaan maitohappobakteerit, käsidesit sun muut. En millää malttais odottaa!!!!!!!! :)

Now we have taken all the vaccinations we need for our trip to Egypt next week, tomorrow I will go to the pharmacy and buy all the rest we need for our trip. I can’t wait!!!!!! :)

/ Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s