Vegetarian food

DSC_0006Ollaan tehty viimeaikoina enemmän kasvisruokaa ku varmaan koskaan aikasemmin ja on ollu sikahyvää. Tässä pari inspis kuvaa jos joku ei keksi mitä tekis ;) Yks ilta tehtiin ite falafel pihvejä, ajattelin eka et niissä kestää ihan sairaan kauan ja on tosi vaikeeta, mut loppujenlopuks ne meni tosi nopeesti eikä todellakaa ollu vaikeeta. Ja niiden kanssa tehtiin quinoa salaatti.

Lately we have been doing more vegetarian food than probably ever and every time it’s sooo good. Here if few inspiration pics for you if you don’t know what to make ;) One evening we made falafel patties, first I thought it’s gonna take really long and it’s gonna be really hard to make them but it went really fast and it was so easy. With them we had quinoa salad.DSC_0001 DSC_0021 DSC_0023Tänään sekotin selleriä, fenkolia, kurkkua ja quinoaa. Sellerissä ja fenkolissa on ihanan paljon makua, ja sopii täydellisesti uunilohen kanssa. Suosittelen !!

Today I mixed celery, fennel, cucumber and quinoa. I like how much taste celery and fennel have, and it goes perfectly with salmon. Recommend !!

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s