Holiday pics

DSC_0098Vähän lisää lomakuvia Egyptistä. Edelleen tosi rentounu olo ton löhöily viikon jälkeen, oli kyl niin täydellinen loma ku voi loma vaan olla.

Few more holiday pics from Egypt. I still feel so relaxed!
DSC_0110DSC_0068
Tosiaan sen venäläislentokoneen tippumisen jälkeen oli aika tiukat turvasyynit Hurghadan kentällä, hyvä vaan. Ennen koko lentokentälle pääsyä kaikkien passit ja henkilöllisyys tarkistettiin. Sitku pääs ovista sisään ni samantien läpivalastiin kaikkien ruumalaukut ja käsimatkatavarat ja ihmiset myös metallinpaljastimien läpi. Myös tyyliin joka viides joutu sattumanvarasesti erikoistarkastukseen. Tän jälkeen päästiin normisti tekee check inniä, jossa matkalaukut ja käsimatkatavarat punnittiin tosi huolellisesti, eikä ees 200gr ylitys ollu sallittua edes käsimatkatavaroissa, mitä mun kohalla ei oo koskaan punnittu vaikka paljon oonki lentäny. Sit oli normaalit passintarkastukset ja turvatarvastukset, jonka jälkeen lähtöportilla passit tarkastettiin taas ja monien käsimatkatavarat tarkastettiin taas sattumanvarasesti. Ennen lentokoneeseen astumista oli jälleen passien tarkastus, plus kaikkien piti tunnistaa omat ruumalaukkunsa jotka oli laitettu riviin lentokoneen eteen. Kaiken tän jälkeen vihdoin päästiin koneeseen ja turvallisesti kotiin. Mua ei kyl haittais, jos joka kerta ois tällänen syyni eikä vasta sitte ku on ns. paskat jo housuissa.

DSC_0129 After the Russian plane crashed, they had so strict security in the Hurghada airport. Before we could even walk into the airport, they checked our passports. After that they x-rayed everyone’s luggage and hand luggage, and people went through the metal detectors. Finally we could do the check in, where they weighted luggage + hand luggage and if someone had 200gr over it wasn’t acceptable. They have never weighted my hand luggage, and I have been travelling quite a lot. Then it was a normal passport control and security check. On the gate they checked the passports twice and randomly selected people to hand luggage check again. Before entering the plane, everyone had to identify their luggage before they put them in the plane. I think all this was good, and I wish they did this everytime and not just after something really bad already happened.DSC_0096DSC_0108 Jos pitäs valita paras asia koko reissussa, ni ehdottomasti snorklaus! Niinku yks mun kaveri sano, ihanku pistäis päänsä akvaarioon. Siellä näky kaikki maailman kalat ja värit, yhessäki kalassa oli kaikki sateenkaaren värit. Mun lempparit oli kyllä kultakalat, niin nättejä! Oli niin rentouttavaa snorklata, tuntu ku koko maailma ois pysähtyny, ja muutenki niin epätodellinen olo lillua sielä ja nähdä niin pitkälle ja syvälle mereen, oli niin kirkasta vettä.

If I needed to choose the best thing in our trip, I would say snorkeling. Like one of my friends said, it’s like putting your head in an aquarium. We could see so many different fishes and colors. My favorites were the goldfishes! It was so relaxing to snorkel, it felt like the whole world just stopped. And it felt to surreal to swim there and see so far and deep in the sea, the water was so clear.DSC_0097DSC_0158DSC_0116Näyttää ku multa puuttuis toinen lapaluu.

Have a great weekend everyone <3

<3: Roosa

Ps. Noista tokan kuvan tatskoista jäi kivat rusketusrajat, oli aika fiksu veto laittaa ne just tuolla haha…..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s