This weekend

DSC_0064Ihanan chilli viikonloppu takana, oltiin eilen lauantaina tyttöjen kanssa Jessicalla ja päivällä käytiin Kullavikin satamassa kattelemassa ja otettiin muutamia kuvia. Illalla tehtiin tortilloja ja maistoin uutta Cookie Core Ben&Jerrysiä ja oli ihan sairaan hyvää, ainaki se peanut butter.. :)

I have had a really nice and relaxing weekend, on Saturday we were at Jessica’s with the girls. Before the sun went down we went to Kullavik’s harbour where we took these pictures. In the evening we made some tortillas and we had the new Cookie Core Ben&Jerry’s for the dessert. It was so crazy good, at least the peanut butter.
DSC_0048DSC_0071DSC_0072DSC_0073DSC_0060Tänään ollaan käyty pariinki otteeseen pitkällä kävelyllä ihanassa syys säässä, ensin aamulla koko perhe ja iltapäivällä juorujen vaihtamis käppäilyllä Rebeckan kanssa. Nyt jaksaa alottaa huomenna ensimmäisen kokonaisen kunnon arkiviikon lomanjälkeen. Vai jaksaako..
Kuvissa btw mun uudet punaset Adidaksen superstarit, iha sairaan mageet. Väriä harmaaseen syksyyn ja talveen :)

We have been walking a lot today in that lovely Autumn weather, first in the morning we took a walk with the whole family and then later in the afternoon I walked around Safjället with Rebecka. Now I have a lot of energy to start a new week tomorrow. It’s gonna be my first full week at work after my holiday, not so exited about that.. Let’s hope it will be a good weather :)

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s